Login
€0,00
Geen producten in uw winkelwagen.
Close

Herinneringssieraad

Herinneringssieraad

Als u een belangrijke gebeurtenis of een speciaal persoon wilt herinneren of eren, kunt u bij ons atelier een herinneringssieraad laten maken. Dit hoort iets heel persoonlijks te zijn, wat vaak zwaar emotioneel beladen is. Samen kunnen we een ontwerp maken met een sterke of subtiele symbolische waarde, waar een mooie herinnering aan zit:

  • een herinneringssieraad kan een hangertje zijn waar een portret op gegraveerd wordt
  • een ring met een vingerafdruk er op
  • een sieraad waar een beetje as van een overledene in verwerkt wordt
  • maar ook een letter of een naam kan onopvallend of juist zeer centraal staan in een ontwerp.

Verwerken van as in een sieraad

Soms willen mensen erbij zijn wanneer ik as in een sieraad verwerk, om het echt zelf te zien.
Dit geld ook voor mensen die zelf willen zien dat bijvoorbeeld een ring wordt omgesmolten en wordt gegoten in een mal. Juist omdat de emoties vaak hoog zitten wordt er dan extra rekening gehouden met de verzoeken van mijn klanten.

Het herinneringssieraad waar we het meest mee te maken krijgen is het samenvoegen van twee trouwringen. Om de twee ringen samen te voegen (aan elkaar te solderen ) wordt allereerst gekeken naar de juiste maat. De ringen worden op maat gemaakt en daarna worden ze aan elkaar vast gesoldeerd, waarbij we er op letten dat de gravures / inscripties van de ringen netjes boven elkaar komen te staan. Dan kan men er nog voor kiezen om een versiering op de ring aan te brengen of eventueel een edelsteen (vaak diamant ) aan te brengen.

Mocht u een ander verzoek hebben voor een herinneringssieraad, dat ik hierboven nog niet heb vermeld, schroom dan niet contact op te nemen of langs te komen in ons atelier. Er is misschien wel meer mogelijk voor een herinneringssieraad dan u denkt. We staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen.


Neem contact op

*= verplicht veld

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht

captcha

In verband met spambeveiliging vragen wij u de bovenstaande code over te typen.