Login
€0,00
Geen producten in uw winkelwagen.
Close

Reparaties

U kunt u bij mij terecht voor allerlei reparaties of veranderingen aan uw sieraden. Denk hierbij aan het vergroten of het verkleinen van een ring. Vingers blijven nooit een leven lang dezelfde maat, dus vroeg of laat zal ook uw ring op de juiste maat gemaakt moeten worden.

Armbanden

Wat ook veel voorkomt is slijtage aan een armband. Een armband is nou typisch een sieraad dat de hele dag door aan uw pols kan schommelen / bewegen. Dit zorgt natuurlijk voor slijtage. Maar een schakeltje kan gesoldeerd worden, een oogje kan vernieuwd worden en een slotje / sluiting kan verstevigd worden.

Colliers

Een collier / ketting is minder vaak wat mee aan de hand. Maar ook deze worden in mijn atelier gerepareerd. Soms wordt een collier alleen op de juiste lengte gemaakt, zodat een bepaalde hanger op de ideale hoogte kan worden gedragen. Een andere keer brengt een klant een zakje vol kralen mee, omdat het collier is geknapt.

Oorbellen

Daarnaast hebben we nog oorbellen ( waar klanten soms een van verloren zijn. Dan doe ik mijn best om er weer een set van te maken ), broches, ( das- )speldjes, piercings.

Als ik een reparatie van een klant aanneem, vertel ik altijd wat ik ga doe, wanneer het klaar is en hoeveel het zal kosten. Vrijwel alle werkzaamheden worden door mijzelf verricht in mijn winkel.

Mijn opleiding heb ik genoten aan “De Vakschool voor Goudsmeden” te Amsterdam. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring als goudsmid.


Neem contact op

*= verplicht veld

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht

captcha

In verband met spambeveiliging vragen wij u de bovenstaande code over te typen.